Predavanje u Poslovnom kutku: Bihevioralne financije

NOVOSTI
22.1.2019. 9:00:08

Predavanje u Poslovnom kutku: Bihevioralne financije
Novi ciklus predavanja u Poslovnom kutku počinje vrlo izazovnom temom, u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) u utorak 05. veljače u 18 sati bit će održano predavanje doc. dr. sc. Gorana Karanovića (Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu) pod naslovom "Bihevioralne financije  - kako socijalno-psihološki fenomeni utječu na donošenje odluka o investiranju, štednji, potrošnji, zaduživanju".

Bihevioralne financije predstavljaju novi pristup području financija koji uzima u obzir i neke druge aspekte čovjeka, tj. investitora kao što su psihološki aspekti. Psihologija definira određene koncepte ponašanja i predrasuda koji su doprinijeli iracionalnom i često štetnom procesu donošenja odluka. Bihevioralne financije koncentriraju se na to kako individualni investitori donose odluke, to jest kako interpretiraju i reagiraju na određene informacije.
 
Novosti vezane uz predavanje možete pratiti na Facebook stranici Događaja.
 
(eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se