TRAŽIŠ? NAĐI.

Predavanje: EU projekti – primjeri dobre prakse

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
11.9.2019. 8:41:20

Predavanje: EU projekti – primjeri dobre prakse
U utorak 24. rujna u 18:30 h u Poslovnom kutku (Središnji odjel Palača Modello) bit će održano predavanje Doris Sošić o uspješnim EU projektima.

Kroz predavanje prezentirat će se EU projekti u kojima je Riječka razvojna agencija Porin d.o.o. bila nositelj, partner, suradnik, korisnik u projektima te u kojima je pružila vanjske usluge kod trećih strana. Obradit će se ključni pojmovi koji definiraju europske Programe unije ili strukturne fondove po kojima su projekti prijavljeni s izvorima sufinanciranja. Kroz primjere istaknut će se i problemi vezani za provedene projekte.

Doris Sošić je viša je savjetnica u Riječkoj razvojnoj agenciji Porin d.o.o. i ima veliko iskustvo u razvoju malog gospodarstva, pokretanju i radu potpornih institucija, lokalnom i regionalnom razvoju, EU projektima, izradi strateških dokumenata i raznih stručnih radova te pokretanju LAG-ova. Navedene aktivnosti je organizirala, koordinirala i provodila kao manager i viši savjetnik u društvu, a ranije u Gradu Rijeci. Od 1991. godine radila je na osmišljavanju i provedbi raznih aktivnosti na poticanju poduzetništva što su bile prve takve aktivnosti u Hrvatskoj.
 
Novosti vezane uz predavanje pratite na Facebook stranici Događaja.
 
(l:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se