PR akademija za neprofitne organizacije

BIZZDOGAĐANJA
4.4.2016. 7:42:45

PR akademija za neprofitne organizacije
Radiš super stvari ali imaš osjećaj da nitko za to ne zna? Znaš da je tvoja stvar bitna a muku mučiš s time da to i drugi shvate? Organiziraš događaje na kojima nema ekipe?
Nitko ne like-a tvoje sadržaje na Facebooku? Želiš da oni koji te tapšaju po ramenu jer radiš važne stvari počnu i aktivno sudjelovati u tvojim (vašim) projektima?

Kako stvari dobro iskomunicirati, prepoznati prave komunikacijske kanale i alate te poslati pravu poruku publici kojoj je namijenjena možeš naučiti na PR akademiji za neprofitne organizacije koja će se održati u klubu za mlade RI connect (CTK Rijeka, Školjić 6, 1. kat).

PR akademija za neprofitne organizacije održat će se od 27. travnja do 3. svibnja 2016. Petodnevna radionica sastojat će se od praktičnih, savjetodavnih i teorijskih cjelina (teme radionica po danima pronađi u Agendi), a namijenjena je mladim osobama (osobe od 15 do 30 godina).

Radionice će zajednički voditi Marina Toto (Kreativni kolektiv Kombinat) i Hana Galogaža (voditeljica odnosa s javnošću CTK Rijeka). Prijaviti se možete putem maila hgalogaza@ctk-rijeka.hr do 24. travnja 2016. Prednost pri upisu će imati mlade nezaposlene osobe te mlade osobe zaposlene/aktivne u udrugama (osobe koje su se prepoznale, molimo da isto navedu prilikom prijave).

PR akademija za neprofitne organizacije realizira se u sklopu projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS telefon – grad Rijeka uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

(I:rijeka-klik.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se