Poziv udrugama za zaštitu prava potrošača na obilježavanje Svjetskog dana prava potrošača 2019. “Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu”

ČLANCI
19.2.2019. 8:37:35

Poziv udrugama za zaštitu prava potrošača na obilježavanje Svjetskog dana prava potrošača 2019. “Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu”
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti, Hrvatskom agencijom za nadzor financijskih usluga, Hrvatskom narodnom bankom, Ministarstvom financija, Nacionalnim CERT-om Hrvatske akademske i istraživačke mreže, Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo, Agencijom za elektroničke medije i Agencijom za zaštitu osobnih podataka organizira 15. ožujka obilježavanje Svjetskog dana prava potrošača 2019. u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu na temu "Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu”.   

Pozivaju se sve udruge za zaštitu prava potrošača koje su zainteresirane pridružiti se obilježavanju Svjetskog dana prava potrošača 2019. na temu "Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu” da preuzmu brošure u PDF formatu na ovu temu radi objave na svojim mrežnim stranicama te se jave na mail: info-wcrd2019@mingo.hr u Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta do 25. veljače radi preuzimanja raspoloživih tiskanih brošura u cilju informiranja građana unutar svojeg područja djelovanja.
 
Svu potrebnu dokumentaciju pronađite ovdje.
 
(l:mingo.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se