Pogledajte kazališnu predstavu "Kauboji"

NAKON POSLA
16.5.2017. 8:25:31

Pogledajte kazališnu predstavu  Kauboji
Osmero ljudi (mjesto radnje je neodređeno) našlo se zajedno s jednim ciljem: napraviti kaubojsku predstavu.
Tih osam likova, osam karaktera pratimo od početka, tj. od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri (uglavnom gubitnici) tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao svoju životnu metaforu: pobijediti život, biti iznad svakodnevnog preživljavanja, tj. možda prvi puta u životu doći do kraja i to kao pobjednik. A pobjeda je sama predstava.
Predstava ima manire najklasičnijeg mjuzikla (i to je urađeno namjerno), a nadamo se da prati (možda čak i nadograđuje) dosadašnju egzitovsku estetiku.
 
Predstava se održava u petak, 26. svibnja 2017. u 20 sati u velikoj dvorani centra Gervais u Opatiji.
 
Cijena ulaznice: 70,00 kuna
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike (uz predočenje dokumenta o statusu): 50,00 kuna


Redatelj: Saša Anočić / Uloge: Živko Anočić/Damir Klemenić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat / Scenski pokret: Saša Anočić / Dramaturgija: Saša Anočić i Hana Veček / Scenografija i rekvizita: Margareta Lekić / Kostimografija: Hana Letica / Instruktor stepa: Radovan Ruždjak / Koreografija stepa: Saša Anočić i Radovan Ruždjak / Instruktori pjevanja: Ivana Starčević i Matija Antolić / Autori originalnih skladbi: Rakan Rushaidat i Matija Antolić / Dizajn rasvjete: Olivije Marečić / Majstor rasvjete: Tomislav Baotić / Glazbeni suradnik i majstor tona: Nebojša Paunković / Suradnici na predstavi: Sanja Prnjak, Ivan Biondić, Marijan Klarić, Branimir Vardaj, Zlatica Blanuša
 
(I:visitopatija.hr)
 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se