Poduzetničke Ćakule - Startup Europe Awards 2017 + panel

NOVOSTI
12.1.2018. 8:13:00

Poduzetničke Ćakule - Startup Europe Awards 2017 + panel

ŠTO JE "STARTUP EUROPE AWARDS"?

Startup Europe Awards inicijativa je "Finniva" fondacije s ciljem nagrađivanja startupa na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini s naglaskom na suradnji različitih dionika europskog ekosistema, kako bi se pružila podrška mladim poduzetnicima i onima koji to tek postaju.
Glavni organizatori riječkog događaja su Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke (Startup Inkubator Rijeka) i Silos - om.

ŠTO SU PODUZETNIČKE ĆAKULE?

Poduzetničke ćakule su mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima tematika poduzetništva i osobnog razvoja. 

STVARANJE PODUZETNIČKOG OKRUŽENJA

Mjesečno druženje poduzetnika, obrtnika, ulagača i ostalih ljudi srodnog razmišljanja putem kojeg se želi stvoriti prilika poduzetnicima da na uspješnim primjerima prošire svoje znanje te prikupe savjete kojima pozitivno mogu utjecati na razvoj vlastitog poslovanja kao i uputiti mlade da krenu u svijet poduzetništva. 

Tema: Inovacije - Hrvatska plodno tlo?

Panelisti 19.01.2018.:

- Gordana Nikolić - Visoka poslovna škola "PAR"
- Sven Maričić - Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci
- Damir Medved - Ericsson Nikola Tesla

Moderator:

- Monika Injac

Tijek panela:

- 18:00 – okupljanje gostiju
- 18:30 – predstavljanje pobjedničkih projekata SEUA 2017
- 19:00 – početak panela
- 19:45 – Q & A
- 20:00 – završetak panela, nastavak druženja uz acoustic svirku

Više informacija o događaju potražite na Facebook događaju

 Vidimo se!

(l:ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se