Podno grijanje 30% popusta - BOZEL električne instalacije

PONUDA DANA
4.4.2016. 8:13:12

Podno grijanje 30% popusta - BOZEL električne instalacije

Električarski obrt Bozel iz Rijeke postoji od 2006. godine i svoje kvalitetne usluge nudi na području Jelenja i okolice. 

U ponudi imaju i usluge postavljanja podnog grijanja i prodaje led rasvjete, te električno podno grijanje, koje nudi optimalnu udobnost i uštedu.


Električno podno grijanje je izuzetno komforno zbog ravnomjerne raspodjele topline kroz veliku površinu čija temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature prostorije.Tako se eliminiraju jake zračne struje u prostorijama, što podno grijanje čini izuzetno pogodnim i za ljude koji pate od alergija. Površinska temperatura uglavnom je između 26 i 28 stupnjeva C. Topao pod omogućuje nižu sobnu temperaturu bez oduzimanja na komforu. Podno grijanje vas čuva i od vlage i opasnosti po zdravlje koju ona donosi. Pod u kupaonici i hodniku bit će uvijek suh.
 


ISKORISTITE 30% POPUSTA
NA PODNO GRIJANJE
 

Stečeno električarsko znanje koriste kod savjetovanja za obavljanje adaptacija ili drugih električarskih radova. Obratite se njihovom stručnom timu s povjerenjem, a za sve ostale informacije i upite stojimo na raspolaganju!

BOZEL - ELEKTRIČNE INSTALACIJE
Telefon  051/263-176 
Fax  051/263-176 
Mobitel  091/508-27-27 
Adresa  Podhum 4c 
51218   Rijeka 
E-mail  bozel@ri.t-com.hr
Kontakt osoba  Božidar Ganić 
Internet adresa www.ekvarner.info/bozel


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se