Poboljšajte proces nabave u svom poduzeću

BIZZDOGAĐANJA
13.9.2017. 8:51:14

Poboljšajte proces nabave u svom poduzeću
Premda u nekoliko posljednjih faza svoga razvoja dobiva rastuću pozornost Uprava i Top managementa, Nabava je još uvijek nedovoljno percipirana kao generator dodanih vrijednosti u organizacijama. Transformacijom Nabave, i pokretanjem poboljšanja u Nabavi, organizacije ostvaruju benefite koji sežu puno dalje od ušteda i povećane efikasnosti, postavljajući Nabavu kao kompetitivnu prednosti organizacije na tržištu.

Vrijeme i mjesto održavanja seminara: 28. rujna, KRAŠ Auditorium, KRAŠ d.d., Ravnice 48, Zagreb

Sadržaj seminara
  • Razvoj i uloga funkcije Nabave
  • Pozicija Nabave u organizaciji
  • Nabava u Supply chain / Value Chain konceptu
  • Razlozi za pokretanje i benefiti Poboljšanja Nabave (Procurement Improvement Process)
  • Upravljanje Nabavnim kategorijama / Category management
  • Pregovaranje u Nabavi
  • Nabavni savezi
  • KPU – Izračun ušteda u Nabavi
  • SRM (Supplier Relationship Management)
  • Postavljanje sustava Nabave za kontinuiranu efikasnost u Nabavnim procesima.
Cilj seminara

Kroz izlaganje, diskusiju i dijalog objasniti pojam Procesa Poboljšanja Nabave (Procurement Improvement Process), argumente za njegovo pokretanje i upravljanje tim procesom. Na poseban način detektirati kritične točke u procesu, potencijalne izvore otpora u promjenama te načina postavljanja prema njima. Cilj seminara je također usvojiti ključne elemente efikasnog sustava Nabave u organizaciji kako bi se Nabava pozicionirala kao kompetitivna prednost organizacije na tržištu.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen svima koji imaju doticaj s Nabavom i nabavnim procesima, članovima i rukovoditeljima nabavnih timova, srednjem i top managementu, poduzetnicima i svima koji žele bolje razumjeti Nabavu te ostvariti benefite kroz poboljšanje Nabavne funkcije u organizacijama.

Kotizacija

Redovna cijena seminara: 1.590,00 kn + PDV.
Promotivna cijena za uplate do 20. rujna: 1.390,00 kn + PDV.
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.

Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu.
 
 
(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se