Otvorene su prijave za nagrade "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku"

NOVOSTI
3.5.2019. 8:42:31

Otvorene su prijave za nagrade  Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku
Hrvatska gospodarska komora već 23 godine zaredom provodi akciju Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

I ove godine ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli u listopadu na Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu profesionalaca u turizmu u zemlji, a koji će se održati u Osijeku.

Cilj je poticati unapređenje kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanje konkurentnosti turističkog sektora.

U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, ali se snažan naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Pozivaju se marine, čarter-tvrtke, hoteli, DMK agencije, hosteli, restorani, lječilišta i kampovi da se prijave na natjecanje u svojim kategorijama. Rok za prijavu je do 16. svibnja.

Želite li se kandidirati u nekoj od ostalih kategorija, pogledajte okvirne datume otvaranja natječaja za te kategorije (na stranicama tih kategorija dostupnima u izborniku na ovoj stranici).

Prilog:


Više informacija o rokovima prijave i pojedinačnim kategorijama dostupno je na stranicama HGK.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se