Otvorene prijave za Creative Tourism Lab Opatija – besplatni program inkubacije

NOVOSTI
22.3.2019. 9:04:19

Otvorene prijave za Creative Tourism Lab Opatija – besplatni program inkubacije
Grad Opatija, u suradnji sa Silos Group d.o.o. i partnerom Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, organizira program besplatnih radionica za pod nazivom "Creative Tourism Lab Opatija – program inkubacije”.

Cilj radionica je pružanje potpore mladima i poduzetnicima s kreativnim i inovativnim idejama u području turizma. Polaznici će kroz dva modula imati priliku naučiti od stručnjaka kako stvoriti vizualni identitet, postaviti temelje brenda, definirati poslovni model i marketinške strategije, izraditi poslovni plan, kreirati web stranice te druge korisne vještine.

Program je namijenjen mladima na području Opatije, no prijave su omogućene i svim ostalim osobama iz regije koje imaju kreativne i poduzetničke sklonosti vezane za turizam. Radionice će se provoditi dva puta tjedno u prostoru Vile Antonio u Opatiji u periodu od  04. travnja do 22. svibnja, a po uspješnom završetku programa za polaznike s najboljim idejama predviđena je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo i 1.000,00 kn za treće mjesto.

Ova inicijativa ponovno pridružuje Grad Opatiju europskim gradovima, koji ulažu u mlade i uključuju ih u izradu svojih planova za budućnost.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 25. ožujka putem obrasca za prijavu, a više informacija nalazi se na mrežnim stranicama programa.
 
(l:fiuman.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se