Otvoren javni poziv za razvoj turizma

NOVOSTI
23.2.2018. 8:58:13

Otvoren javni poziv za razvoj turizma
Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.
Mjere koje su raspisane su sljedeće: 
  • Mjera A - povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova, Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam
  • Mjera B - razvoj posebnih oblika turizma
  • Mjera C – dostupnost i sigurnost
  • Mjera D – prepoznatljivost.
PRIJAVITELJI
Subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge).
Intenzitet potpore u ovom Programu iznosi od 60% - 100 % prihvatljivih troškova, a najniži i najviši iznos potpore definiran je za svaku mjeru zasebno te iznosi ovisno o mjeri na koju se prijavljujete od 20.000,00 - 400.000,00 kn.

Cilj ovog natječaja je povećanje atraktivnosti i konkurentnosti hrvatskog turizma, a program će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva turističkog razvoja: poboljšanju strukture i kvalitete smještaja, novom zapošljavanju, realizaciji novih investicija, povećanju turističke potrošnje, razvoju turizma na turistički nerazvijenim područjima te produljenju sezone cjelogodišnjeg turizma.
Javni poziv traje zaključno do 20.3.2018.

Za sva pitanja, informacije i savjete te pravovremenu i kvalitetnu pripremu projekata, obratite nam se s povjerenjem u PINS.
 
(I:pins-skrad.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se