Nova pravila za korisnike parkinga u Rijeci

ČLANCI
22.8.2017. 9:02:20

Nova pravila za korisnike parkinga u Rijeci
Zbog procesa digitalizacije, Rijeka plus obavještava korisnike otvorenih parkirališta koji plaćaju mjesečni parking (fizičke i pravne osobe, stanari te osobe s invaliditetom), kako će im prilikom sljedećeg produljenja parkirnih karata na prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu 3, biti uručene Torpedo kartice.

Torpedo kartice će se izdavati umjesto dosadašnjih papirnatih kartica za vozila, te će ista biti izdana bez naknade. Ukoliko korisnici već posjeduju Rijeka City Card karticu (torpedo, prepaid ili companion), pravo za parkiranje će im biti upisano na tu karticu.

Za sve korisnike koji postanu novi mjesečni korisnici parkirališta na otvorenom, također će biti izdana Torpedo kartica uz naknadu od 20,00 kn. Ukoliko korisnici već posjeduju Rijeka City Card karticu, pravo za parkiranje će im biti upisano na tu karticu.
 
(I:kvarnerski.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se