Naučite kako uspješno voditi svoj tim

BIZZDOGAĐANJA
14.4.2017. 9:15:15

Naučite kako uspješno voditi svoj tim
Ukoliko se većina vašeg radnog dana svodi na rješavanje pritužbi zaposlenika, ogovaranja i nezadovoljstvo zaposlenika unutar odjela, potreban vam je trening kako biste se fokusirali na glavne menadžerske zadatke odnosno dugoročno upravljanje poduzećem.  
 
Svaki menadžer mora znati kako voditi timove i upravljati zaposlenicima i konfliktima unutar tima.
Na ovom seminaru naučit ćete što sve uzrokuje konflikte, dovodi do sukoba te kako reagirati na njih.

Kroz interaktivne vježbe primijenit ćete komunikacijske alate koji će vam pomoći da poboljšate međusobnu suradnju timova, izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Zašto investirati u edukaciju?
Polaznici seminara će naučiti učinkovito i efikasno upravljati konfliktima na radnom mjestu tako da ih se anticipira, procijeni potencijalni rizik i upravlja konfliktima – izbjegava gdje je to moguće, kontrolira kad god je to moguće (svojim i tuđim emocijama) i sanira posljedice čim je prije moguće.

Cilj edukacije je razumjeti što su konflikti i što s njima, koje su tehnike rješavanja sukoba s kolegom, u timu i sa šefom? Koji su komunikacijski alati za konstruktivno upravljanje sukobima i kako postati dobar medijator? Na ovom treningu saznat ćete kako konfliktnu situaciju na poslu asertivnom komunikacijom možete vješto preokrenuti u pozitivnu suradnju.

Koje su teme?
  • učinkovito vođenje tima
  • što su konflikti na radnom mjestu: izvorišta, vrste, dinamika i faze
  • stilovi ponašanja u konfliktima i komunikacija
  • kako spriječiti nastajanje konfliktnih situacija
  • strategije rješavanja konflikata korak po korak
  • komunikacijske tehnike i alati
  • davanje i primanje povratne informacije
  • medijacija: kako posredovati u rješavanju sukoba drugih
  • poticanje suradnje u timu

Kome je ovaj seminar namijenjen?
Voditeljima, managerima, direktorima, rukovoditeljima odjela i svima onima koji u svom svakodnevnom radu moraju surađivati s drugim kolegama, timom ili su u kontaktu s korisnicima. Svima kojima poslovni uspjeh ovisi o uspješnom nošenju s izazovnim konfliktnim situacijama.

Mjesto i vrijeme održavanja: 5. svibnja 2017. s početkom od 10 do 17 sati, Oreškovićeva 6h/1, Zagreb

Kolika je cijena kotizacije?
Cijena kotizacije za prijave do 21. travnja 2017. iznosi 1.000 kn + PDV. Redovna cijena kotizacije od 22. travnja 2017. iznosi 1450kn + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?
Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, ispunite online formu najkasnije do 4. svibnja 2017. 
 
(I:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se