Natječaj za dodjelu bespovratnih poticajnih sredstva za razvoj i inovacije (PGŽ)

NOVOSTI
16.9.2016. 7:44:49

Natječaj za dodjelu bespovratnih poticajnih sredstva za razvoj i inovacije (PGŽ)
Primorsko - goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj devetu godinu za redom raspisala je Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj i inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2016. godini. Ove godine osigurano je 200.000,00 kuna bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija.

Pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe - autori inovacija s prebivalištem  na području Primorsko - goranske županije, a kandidirati se može inovacija (izum ili industrijski dizajn) za koju je u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo ili odgovarajućoj međunarodnoj ili nacionalnoj instituciji zaprimljena ili izdana prijava o priznatoj zaštiti tijekom 2015. ili 2016. godine. Neće se razmatrati predmeti s obustavljenim postupkom ili odbijenom zaštitom.
 
Neće se razmatrati predmeti s obustavljenim postupkom ili odbijenom zaštitom niti će se razmatrati inovacije koje su sufinancirane poticajnim sredstvima ranijih godina. Pojedini inovator može prijaviti više inovacija, ali pravo na sufinanciranje može ostvariti samo jedna inovacija. Posebno će se stimulirati tri najuspješnije inovacije mladih inovatora (do navršenih 30 godina).

Prijave na Natječaj predaju se na propisanom obrascu koji je dostupan na sljedećem linku: PGŽ Natječaji. Natječajni obrazac može se preuzeti i u prostorijama Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj na adresi Slogin kula 2 (u Rijeci).

Rok za podnošenje prijava je 30. rujan 2016. na adresu: Primorsko - goranska županija, Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, Slogin kula 2, 51 000 Rijeka, s naznakom "NATJEČAJ ZA INOVATORE", a rezultati natječaja objaviti će se najkasnije do 19. prosinca 2016. godine na Internet stranicama Primorsko - goranske županije (www.pgz.hr). 
 
(I:pins-skrad.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se