Međunarodni festival vina i kulinarstva VinoCom

BIZZDOGAĐANJA
21.11.2013.

Međunarodni festival vina i kulinarstva VinoCom
U sklopu Međunarodnog festivala vina i kulinarstva „VinoCom" koji se već duži niz godina održava koncem studenog u Zagrebu (hotel Esplanade), Hrvatska gospodarska komora prošle je godine započela sa projektom „Kušajte nagrađeno", u sklopu kojega su dvorani Zinfandel predstavljeni proizvodi nagrađeni najvišim odličjima, medaljama i priznanjima u svijetu u tekućoj godini.
 
Kako je projekt „Kušajte nagrađeno" polučio izuzetan interes kako kod samih proizvođača tako i kod posjetitelja festivala i medija, namjera nam je i ove godine ponoviti projekt sa uključivanjem Vas proizvođača u isti.
 
Ove će se godine Međunarodni festival vina i kulinarstva „VinoCom" održati u terminu od 29. do 30. studenog 2013. godine.
 
Priloženo dostavljamo dopis o navedenom događanju sa anketom zainteresiranosti za sudjelovanjem u ovogodišnjem projektu. 
 
Ukoliko ste zainteresirani za navedeno, molimo Vas da  ispunjenu anketu dostavite najkasnije do 21. studenog 2013. do 12 sati.
 
Vaše odgovore molimo šaljite putem e-maila: poljoprivreda@hgk.hr ili na broj telefaksa: 01/4561-545, a za dodatne informacije oko navedenog možete kontaktirati Branku Kuljanski na tel: 01/4561-644 ili Igora Barbarića na tel: 01/4561-641, email: ibarbaric@hgk.hr .

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se