Maškarana Rivijera Crikvenica

NAKON POSLA
18.1.2018. 8:45:32

Maškarana Rivijera Crikvenica
Najtraženija će maškarana dvorana na Kvarneru i ove subote, 20. siječnja 2018., biti baš crikvenička. Zagrijavanje kreće već u ranim poslijepodnevnim satima, kada će u dvorani početi Otvoreni maškarani pikado turnir, koji svake godine privlači sve više natjecateljskih ekipa.

Ovaj će se veseli turnir održati u organizaciji vrijednih članova Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, a osim što će maškarani natjecatelji pokazati koliko su vješti kad je u pitanju bacanje strelica, uživat će i u ugodnom i ležernom druženju.

Sjajan će uvod u veselu noćnu maškaranu atmosferu biti domaće glazbene snage - grupa "Point", a zvijezda večeri će ove subote biti Maja Šuput. To znači da nas očekuje luda i opuštena maškarana zabava, a šanse da netko od posjetitelja ne pleše i ne pjeva uz ovu su veselu i dinamičnu glazbenu gošću gotovo pa nikakve. Naravno, svaka će ovogodišnja zabava ostati trajno zabilježena na najveselijim maškaranim galerijama fotografija, smještenima na nadaleko poznatim stranicama, koje posebno vole ljubitelji maškara: www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Da bi vrijeme između dvaju maškaranih vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s crikveničkoga područja, koji su i ove godine zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu "Vesele maškarane škrinjice" se, sve do 14. veljače, mogu iskoristiti brojne pogodnosti i popusti, kao što su 10 % popusta za maškarane goste ili treća besplatna frizura istoj mušteriji tijekom maškaranoga razdoblja. Detalji o blagu koje skriva maškarana škrinjica nalaze se na letku Maškara 2018. i web stranici www.maskare.net.

U maškaranome razdoblju (13.1. - 14.2.2018.) se na crikveničkoj rivijeri može pronaći i posebna ponuda hotelskoga i privatnoga smještaja te smještaja u hostelima i pansionima, a detaljnije se informacije nalaze također na www.maskare.net.

Maškarana Rivijera Crikvenica vas čeka! Dobro došli!

P.s. I ne zaboravite, zabava (a možda i inspiracija za vašu sljedeću masku) vas čeka i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica!

U privitku vam dostavljamo letak i program Maškara 2018.

(I: crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se