Konferencija: Upravljanje potraživanjima

BIZZDOGAĐANJA
2.8.2019. 8:48:40

Konferencija: Upravljanje potraživanjima
 
Poslovni tjednik Lider s partnerom EOS Matrixom, jednom od vodećih tvrtki za naplatu potraživanja u Hrvatskoj, već petu godinu zaredom organizira konferenciju o upravljanju potraživanjima. Glavna je tema ovogodišnjeg skupa "Kultura (ne) plaćanja i (ne) prilike za hrvatsko gospodarstvo".
 
Konferencija će se održati 17. rujna 2019. u Plaza Event Centru u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Cilj konferencije

Njena je glavna svrha upoznavanje s individualnim i sustavnim rješenjima upravljanja potraživanjima koja mogu poslužiti i pomoći gotovo svakoj tvrtki i instituciji u Hrvatskoj.

Predstavljanje istraživanja o naplati potraživanja koje je EOS Matrix proveo sedmu godinu zaredom među dvije stotine hrvatskih tvrtki poslužit će kao uvod u panel-diskusiju na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz financijskog i  pravnog sektora, predstavnik sudaca, gospodarstvenik i generalna direktorica EOS Matrixa. Glavna tema diskusije biti će provođenje novog ovršnog zakona, odnosno što će on u provođenju značiti za pojedine dionike.

Kome je namijenjena

Konferencija je namijenjena:

  • voditeljima odjela računovodstva,
  • financijskim direktorima,
  • vlasnicima i direktorima poduzeća,
  • ekonomistima
  • svima koje ova tema zanima i koji žele riješiti probleme s naplatom

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno ali je prijava na konferenciju obavezna.

(I: lider.events)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se