Konferencija: Marketing and Sales by Numbers

BIZZDOGAĐANJA
4.6.2019. 8:05:00

Konferencija: Marketing and Sales by Numbers
Poslovni tjednik Lider organizira konferenciju Marketing and Sales by Numbers koja će se održati 07. lipnja u Zagrebu - Kaptol Boutique Cinema. 

Cilj konferencije je pojedine provjerene načine temeljene na podacima i brojkama za učinkovit marketing približiti marketinškim i prodajnim stručnjacima. Kada se ti podaci prikupe, analiziraju i filtriraju kroz marketinški odjel, postaju informacije koje predstavljaju temelj za razvoj strategije tvrtke. 

Današnji potrošači raspolažu s velikim brojem informacija, tržišna konkurencija konstantno se povećava, dok je razvoj tehnologije potrebno pomno pratiti. Sve navedeno zahtjeva da stručnjaci marketinga promijene ustaljene metode rada i drugačijim pristupom pokušaju pridobiti potrošače na svoju stranu, što dovodi do lojalnosti koja se odražava kroz prihode tvrtke. 

Ideja Marketing and Sales by Numbers konferencije je na jednom mjestu okupiti ključne ljude iz marketinških odjela i prodaje u poduzećima kako bi zajedničkim snagama došli do odgovora na pitanje: Kako povećati prodaju? 

Konferencija je namijenjena: 
  • voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, 
  • voditeljima ključnih kupaca, 
  • osobama zaposlenim u agencijama za tržišno komuniciranje,
  • brand-managerima, 
  • PR stručnjacima, 
  • managerima, 
  • vlasnicima malih i srednjih poduzeća, 
  • konzultantima
Cijena kotizacije iznosi 1000,00 kuna + PDV. U cijenu je uključeno: sudjelovanje na predavanjima, sudjelovanje na radionici, konferencijski materijali, aktualno izdanje Lidera, ručak i kava u pauzi. 

Prijave se šalju online putem, a tko su sve govornici na konferenciji provjerite na službenim stranicama eventa

(I: lider.events)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se