Konferencija: Generation Management

BIZZDOGAĐANJA
29.11.2017. 8:43:03

Konferencija: Generation Management
Pridružite nam se na HR konferenciji GENERATION MANAGEMENT koju poslovni tjednik Lider organizira u suradnji s Udrugom U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj) i saznajte kako upravljati različitim generacijama zaposlenika u poslovnom okruženju, što ih motivira i kako pristupiti:

  • Pripadnicima Baby boom generacije (rođeni između 1946. i 1964. godine) poslovno je najvažnija sigurnost u poslu, lojalni su jednom poslodavcu, a preferiraju komunikaciju licem u lice ili telefonom i eventualno e-mailom
  • Pripadnicima Generacije X (sredina 1960.-tih – rane 1980.-e) u poslu je najvažnija ravnoteža privatnog i poslovnog života, lojalni su svojoj profesiji te preferiraju komunikaciju licem u lice i e-mailom
  • Pripadnicima Generacije Y (1981. – kasne 1990.-te) u poslu je najvažnija sloboda i fleksibilnost – rade s organizacijom, ne za organizaciju, a preferiraju komunikaciju e-mailom i društvenim mrežama
  • Pripadnici Generacije Z (rođeni nakon 2000. godine) trenutno su zaposleni honorarno ili kao pripravnici, imaju multitasking stav unutar kojega se podrazumijeva često mijenjati poslodavca, a preferiraju komunikaciju putem smartphone-a i tableta.

Po prvi puta u povijesti, zajedno rade pripadnici toliko velikog broja različitih generacija. Koliko će ova multigeneracijska poslovna sredina biti produktivna i sretna ili izazovna i stresna u potpunosti ovisi o vama – menadžerima i HR menadžerima tvrtki.

Sadržaj:

Nakon pozdravnih govora organizatora i partnera konferencije, konferencija započinje predavanjem glavne predavačice s Milestone Solutions Laba iz Budimpešte. Orsolya Nemes podijelit će s vama višegodišnja iskustva na temu generacijskih razlika i generacijskog menadžmenta.  Da li su razlike među generacijama zaista tako velike ili je to samo pitanje perspektive? Kako različitosti pretvoriti u prednosti i tako osigurati dugoročan uspjeh? Da li su današnji 20-godišnjaci zaista toliko različiti od 20-godišnjaka prije desetak godina? Zašto se „mladi" i „stari" ponašaju kako se ponašaju u organizacijskom okruženju?   Kako menadžeri i HR mogu pomoći da međugeneracijske razlike postanu izvor bogatstva i snage organizacije?

Konferencija se bavi ovim i sličnim pitanjima i odgovaranjem na ista iz različitih perspektiva koje će nam predstaviti Barbara Ružić, Nataša Novaković, Ana Đorić, Zoran Sušanj i Dalibor Šumiga. Budućnost organizacija je u mlađim generacijama, ali dobri temelji za tu budućnost postavljaju se danas, kroz suradnju različitih generacija koje se ponekad teško razumiju. Razumijevanje je prvi korak koji možete napraviti zajedno sa predavačima, panelistima i drugim sudionicima konferencije.

U programu vas očekuje i panel na kojem će menadžeri i HR stručnjaci iz hrvatskih kompanija podijeliti vlastita iskustva u upravljanju i radu s pripadnicima različitih generacija u njihovim tvrtkama. Za vas smo pripremili i radionicu ‘Privlačenje – zadržavanje – suživot’.

Na radionici ćete, uz stručno vodstvo i moderatore, ono što ste saznali tijekom konferencije od stručnjaka i profesionalaca oblikovati u materijal koji će vam pomoći da to iskoristite na najbolji mogući način za sebe i svoju organizaciju i tim.

Dodatni sadržaj:

Na konferenciji ćete imati priliku biti i dio dodjele tradicionalne nagrade ‘Najbolji poslodavac’ koju MojPosao dodjeljuje već 11 godina zaredom. Nagrada je kruna istraživanja zadovoljstva zaposlenika čiji je cilj saznati u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj, temeljem iskustva i percepcije samih zaposlenika. Ovogodišnje Istraživanje zadovoljstva zaposlenika obuhvatit će 50 tvrtki iz svih grana gospodarstva u privatnom, stranom te domaćem vlasništvu.

Kome je konferencija namijenjena:
Vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova i linijskim menadžerima, te svima koji se susreću s izazovom rada i upravljanja s ljudima i žele naučiti kako upravljati i raditi s pripadnicima različitih generacijskih skupina.
 
Konferencija se održava 13. prosinca u hotelu The Westin u Zagrebu.

 
Redovna prijava: 900kn
Cijena obuhvaća:
  • sudjelovanje na predavanjima
  • sudjelovanje na radionici
  • konferencijske materijale
  • aktualno izdanje tjednika Lider
  • ručak i kavu u pauzi
Iskoristite:
10% pretplatnicima tjednika Lider
10% za 3–6 sudionika iz iste tvrtke
20% za 7 i više sudionika

Članovi U4HR: 690kn
Posebna pogodnost:
svim članovima udruge U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj)
 
 
(I:lider.media)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se