Kako uključiti cross selling u svoju prodaju?

BIZZDOGAĐANJA
1.2.2018. 8:52:08

Kako uključiti cross selling u svoju prodaju?
Prodaja je sama po sebi vrlo kompleksna, no kada bismo morali izdvojiti onaj najsloženiji dio to bi svakako bila dodatna prodaja. Mnoga istraživanja pokazuju da prodavači u samo 30% slučajeva ponude dodatni proizvod kupcu. Iako je dodatni proizvod obično niže vrijednosti i odlično bi se trebao uklopiti u već kupljeno, dodatna prodaja bi ustvari trebala biti nešto potpuno jednostavno i izvedivo u 90% slučajeva kupnje.

Na seminaru ćemo riješiti misteriju zašto se dodatni proizvod tako rijetko nudi, zbog čega prodavači ne vole dodatnu prodaju i što zaista kupci misle o mudro i pravilno postavljenoj dodatnoj prodaji. A kada dobijemo odgovor na ta pitanja, same tehnike bit će samo točka na i na kraju priče. Dodatna prodaja u osnovi mora imati pravi stav prodavača o njoj. Ako toga nema, ona se neće dogoditi. A taj se stav često samo mora osvijestiti na pravi način.

Ovaj seminar je namijenjen svim prodavačima koji se ne osjećaju ugodno jer moraju dodatno prodavati. Svakako je i za sve one koji već dodatno prodaju ali žele biti još uspješniji te žele s manje energije postići više. Svi koji žele biti mudriji prodavači koji ne uvaljuju kupcima nešto što im ne treba već pravilnim pristupom dodatno pomažu kupcu da kupi ono što mu treba.

Raspored seminara
I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
od 12:15 do 13:15 ručak je organiziran u hotelu Sheraton
II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

Iz programa seminara
Što se događa u glavi prodavača
  • Zašto ne volimo dodatnu prodaju?
  • Kakav je naš stav o dodatnoj prodaji?
  • Kako uz manje muke prodati dodatni proizvod?
Zašto nam je važna dodatna prodaja
  • Zašto je dobro prodati dodatni proizvod?
  • Kako kupac odlučuje o kupnji dodatnog proizvoda?
  • Koje pitanja mogu biti okidači za kupnju?
  • Kreiranje vlastite tehnike dodatne prodaje
  • Koliko samopouzdanje utječe na rezultat?

Vrijeme
Četvrtak, 8.2.2018. do 9:00 do 16:00

Mjesto
Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija
1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.
 
 
(I:mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se