Još se stignete prijaviti za najveću Inspire Me konferenciju do sad!

NOVOSTI
24.10.2018. 8:39:44

Još se stignete prijaviti za najveću Inspire Me konferenciju do sad!
Na Inspire Me konferenciji u Zagrebu, 16.11. u City Plazi (ex Hypo centar), održat će se veliki networking program powered by Starter u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija, JLPRS-ova, udruga, organizacija…

Najveće je to okupljanje poduzetnika ikad u Hrvatskoj i rijetka prilika da na jednom mjestu susretnete sudionike iz svoje i drugih industrija.

Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije, OPG-ove i nekretnine.

Popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

200 poduzetnika na jednom mjestu

Networking je namijenjen prvenstveno poduzetnicima iz cijele Hrvatske, neovisno o veličini i djelatnosti. Kroz networking poduzetnici će moći unaprijed ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Naglasak će biti i na međunarodnim suradnjama, pa će tako biti prisutni sudionici iz zemalja regije, tj. Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Kroz ostatak programa konferencije dobiti će uvid u najnovije trendove u tehnologije u poslovanju, saznati o mogućnostima financiranja projekata putem nacionalnih i EU fondova, pronaći zaposlenike, kupce i dobavljače te steći nova znanja putem specijaliziranih radionica.

Kome je još networking namijenjen?

Osim predstavljanja usluga, kompanije će na networkingu moći uspostaviti suradnje i partnerstva sa startupovima i malim poduzetnicima u cilju poticanja inovacija i stvaranja novih izvora prihoda. Kroz predstavljene inicijative na konferenciji moći će odabrati društveno odgovorne projekte koje će podržati u idućim godinama.

Udruge i organizacije će predstaviti svoj rad i projekte u cilju dobivanja na vidljivosti, sklapanja partnerstva te financiranja projekata kroz sponzorstva i ostala financiranja od strane prisutnih kompanija i JLPRS-ova.

JLPRS-i, odnosno gradovi i općine će se putem sudjelovanja na networkingu i programu konferencije upoznati s primjerima dobre prakse, uspješnim razvojnim strategijama, biti u prilici sklopiti partnerstva za EU projekte te povezati i uspostaviti suradnje s drugim gradovima i općinama iz cijele Hrvatske.

Mediji će imati priliku predstaviti programske novosti, pronaći oglašivače, dogovoriti razmjenu sadržaja te doznati najnovije trendove u industriji.

Za studente koji imaju poslovne ideje i žele pokrenuti vlastiti posao ovo je odlična prilika da pronađu potencijalnog investitora, upoznaju profesionalce iz struke te se povežu s ostalim poduzetnicima. Također, na licu mjesta imat će priliku dobiti poslovni savjet od mentora iz svijeta poduzetništva te dogovoriti sastanak s njima.
 
Inspire Me konferencija, Zagreb, networking 

Bogat program za poduzetnike

Osim networking programa u sklopu konferencije, održat će se cijeli niz aktivnosti namijenjenih poduzetnicima (i onima koji to žele postati).
Tako će se održati specijalizirane radionice vodećih stručnjaka iz područja financija, marketinga, IT, osobnog razvoja, prehrane, fitnessa, event managementa, PR-a, turizma…

EU corner za poduzetnike

Isto tako, u sklopu konferencije institucije će predstaviti mogućnosti za pokretanje i financiranje postojećih poslova i projekata. Putem EU cornera posjetitelji će tijekom cijelog dana moći saznati o mogućnostima koje za poduzetnike i mlade nude EU fondovi.

Pronađite zaposlenika

U sklopu konferencije bit će održan i veliki speed dating poslodavaca i mladih – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za poslodavce da se prezentiraju kao poželjan poslodavac i pronađu potencijalne zaposlenike.

Novi trendovi i tehnologije u poslovanju

Kroz program konferencije bit će predstavljeni najnoviji trendovi i tehnologije u poslovanju poput nativnog oglašavanja, influencera, clouda, big date, IoT-a, umjetne inteligencije…
 
Inspire Me konferencija, Zagreb, networking 

Važnost networkinga

Konferencija je postala prepoznatljiva po odličnoj atmosferi i vrhunskom networkingu na formalnom i neformalnom dijelu konferencije. Uostalom, Inspire Me od samih početaka ima koncept inspire, learn, network.

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr. za "uspjeh" potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija te održavanje poslovnih kontakata s profesionalcima, poduzetnicima i kompanijama.

Uspješni primjeri

Bit će ovo treći put da se održava posebna sesija s networking programom u sklopu Inspire Me konferencije.

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, organizatori su ovog puta odlučili napraviti iskorak i napraviti najveće okupljanje poduzetnika u Hrvatskoj i šire.
 
Jedan od sudionika, Domagoj Ostović, kaže da je putem sudjelovanja na konferenciji sklopio nove poslove i pronašao novog zaposlenika. "Na konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedijem Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyja Vukušića koji kod nas radi kao programer" – ističe CEO jedne od naših vodećih IT kompanija Lloyds Design Studio. 

Neformalni dio konferencije

Druženje se nastavlja i na neformalnom dijelu konferencije. Za dobru atmosferu bit će zadužen Aleks Curać Šarić koji će voditi pub quiz u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici networkinga. Kako bi sve završilo u velikom stilu, održat će se i ekskluzivni after party u Johann Francku.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji pronađite na webu i Facebook stranicama.
 
Ako još niste nabavili svoje ulaznice, još uvijek stignete, ulaznice su u prodaji do 14. studenog, a možete ih pronaći na linku.
 

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je preko 2.500 sudionika i 170 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miljenko Vaić, Ivo Usmiani, Sandro Mur, Krešimir Dvorski, Stevica Kuharski, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Iva Soldo… 

Inspire Me konferencija, Zagreb, networking 
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se