Javni poziv za sudjelovanje u projektu I-Archeo.S

NOVOSTI
3.8.2018. 8:49:18

Javni poziv za sudjelovanje u projektu I-Archeo.S
Grad Crikvenica poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u projektu "I-ARCHEO.S” koji je sufinanciran iz programa INTERREG Italija-Hrvatska 2014-2020.
 
Projekt se provodi u partnerstvu šest partnera iz Italije i Hrvatske: Consorzio Teatro Publico Pugliese iz Barija je nositelj projekta, a ostali partneri uz Grad Crikvenicu su Regione Abruzzo, L'Aquila i Marche Theatro scarl, Ancona, Grad Pazin te Pučko otvoreno učilište Poreč.
 
Cilj projekta je uspostavljanje suradnje među gradovima partnerima na valorizaciji kulturne i prirodne baštine i unaprjeđenju turističke ponude u skladu s principima održivog razvoja i zaštite okoliša, povećanje kvalitete turističkih usluga i turistička promocija baštine kroz sporazum o javno-privatnom klasteru održivog turizma.
 
Projekt će trajati do 30. lipnja 2019. godine. 

Aktivnosti u kojima biste sudjelovali unutar projekta su sljedeće: 

  1. sastavljanje promotivnih tekstova na engleskom i hrvatskom jeziku za sadržaje koji će biti uključeni u mobilnu aplikaciju kojom će se promovirati turistički itinerar Grada Crikvenice (rok za dostavu materijala: 15. rujna 2018.)
  2. obavljanje drugih promidžbenih zadataka po potrebi

Dokumentacija za prijavu:

  1. Motivacijsko pismo
  2. Dokaz o poznavanju engleskoga jezika u govoru i pismu – razina B2, C1 ili C2 (svjedodžba, certifikat, potvrda ovlaštene obrazovne ustanove)
U projektu I-ARCHEO.S je osigurana naknada koja će se kandidatu isplatiti za njegov rad. 

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem elektronske pošte na tena.pericic@crikvenica.hr ili denisse.mandekic@crikvenica.hr.
 
Rok za podnošenje prijava je petak, 10. kolovoza 2018. Za sva pitanja možete se također javiti na gore navedene adrese. 
 
(l:crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se