Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora - poduzetništvo na području grada Crikvenice

NOVOSTI
23.4.2019. 15:27:00

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora - poduzetništvo na području grada Crikvenice
Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2019. godinu. 

Predmet Javnog poziva je dodjela nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. godinu kojim se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti, poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture te rješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela. 

Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i čije je sjedište odnosno prebivalište na području Grada Crikvenice.

Prijave na Javni poziv podnose se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom.
 
Javni poziv otvoren je do 15. svibnja 2019. godine.

Molimo prijavitelje da na omotnici naznače naziv i adresu prijavitelja. 

Za više informacija preuzmite privitke:
(l:crikvenica.hr) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se