Javni poziv Primorsko-goranske županije za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi

NOVOSTI
23.10.2017. 8:38:25

Javni poziv Primorsko-goranske županije za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi
Obavještavamo sve zainteresirane da je Primorsko-goranska županija na svojim mrežnim stranicama objavila Javni poziv za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi u 2017. g.
Pravo prijave imaju pravne osobe registrirane za obavljanje kulturnih djelatnosti s područja Primorsko-goranske županije.

Potpore se odobravaju za sve programe/projekte koji su ili će biti realizirane od 1. siječnja 2017. do 31. prosinca 2017. godine.

Putem Javnog poziva podržavat će se aktivnosti u prvom redu iz djelatnosti izdavaštva i filmskog stvaralaštva u svrhu potpore mikro i malim trgovačkim društvima i obrtima s područja Primorsko-goranske županije. U skladu s financijskim mogućnostima podržavat će se i ostale poduzetničke aktivnosti u kulturi.

Više informacija ćete pronaći na poveznici PGŽ - Natječaji.
 
(I:crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se