Inspiracija na kvadrat: Evo što vas očekuje na Inspire Me u Rijeci

NOVOSTI
10.4.2019. 9:13:28

Inspiracija na kvadrat: Evo što vas očekuje na Inspire Me u Rijeci
Inspire Me u Rijeci održava se 12. travnja (10-18h) na Ekonomskom fakultetu, a dolaze mnogi poznati predavači poput Krešimir Macana, Davora Bilmana, Aleksa Curaća Šarića, Deniza Zembe

Konferencija će imati tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 40 predavača te 50 kompanija i poduzetnika.

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19 h u Bačvi počinje pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a program se nastavlja u 21h after partyem do ranih jutarnjih sati.
 
Inspire Me 

Inspirativni govori i radionice

Ulaznice su u prodaji su do 11. travnja, a dostupne su preko linka.

Neki od govornika na konferenciji jesu Krešimir Macan, naš najpoznatiji PRovac, Ivan Birkić, direktor Zagrebačke banke, Davor Bilman, plesna zvijezda, Jan Bolić, mladi književnik, Ivana Matić, CEO Women in Adria, Marko Lončar, fitness trenera, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Deniz Zembo, prvi hrvatski Masterchef i zločesto dijete kuhinje, Katarina Moškatelo, spikerica, Adriano Požarić, CEO Info Lab Mediji, Dejan Nemčić, poznati humanitarac, Blanka Lasić, CEO Mindist, Filip Đerke, mladi znanstvenik, Marinela Dropulić Ružić, CEO Meraklis, Marija Mažar, pokretačica Stiluete, Ante Lučić, CEO A-Link, Ivo Zubčić, E-Glas, Daniela Urem, Kreativna Alijansa kulture, Tamara Ivić, Zoe Leggings

Osim inspirativnih govora, održat će se i specijalizirane radionice iz različitih područja. Tako, sudionike očekuje i ekskluzivna radionica iz područja fitnessa i prehrane u kojoj će uz pomoć jednog od naših najpoznatijih fitness trenera Marka Lončara, imati priliku napraviti svoj plan vježbanja i prehrane. Marija Mažar, održati će edukaciju o organizaciji evenata u kojoj će sudionici iz prve ruke saznati što je preduvjet uspješne organizacije događaja. Blanka Lasić, jedan od naših najpoznatijih coacheva otkriti će kako najbolje osvariti vlastite ciljeve i napredak u karijeri. Dario Zorić, prenijeti će u radionici vještine uspješnog vodstva. Kaja Pavlinić, mlada genijalka, otkriti će koje su mogućnosti za mlade putem EU fondova i kako ih ostvariti.
 
Inspire Me

Zanimljiva panel predavanja

Sudionike konferencije očekuje tri panela. U prvom, "Kvarner Full of Life: Kako prodati priču u turizmu” svoju turističku priču i iskustva iz turizma podijeliti će Marinela Dropulić Ružić, Adriano Požarić, Deniz Zembo i Tatjana Braškić.

"Žene, majke i kraljice”, otkriti će kako se odlučile na ulazak i kako se nose sa izazovima poduzetništva. One su: Ivana Matić, Iva Čulumović, Ana Kovačević.

Da mladost nije prepreka da budemo proaktivni i ambiciozni, svojim iskustvom u panelu "Mladi Lideri” svjedoče Ivo Zubčić (E-Glas), Filip Bratoš (Riteh Racing Team), Filip Koludrović (Rijeka 2020) i Nikola Zec (Gooders News).
 
Inspire Me Rijeka

Najveći networking na Kvarneru ikad!

U sklopu konferencije u Rijeci održati će se jedna prava poslastica – najveći networking program (12:30-14:00h) održan na Kvarneru koji će okupiti 100-ak poduzetnika i onih koji to žele postati.

Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, eko biznis, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Sudjelovanje je moguće uz business kotizaciju koje su dostupne preko linka. 

Pub quiz i after party

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19h u Bačvi održava se pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti sudionici i predavači.

Od 21h nastavlja se after party do kasnih jutarnjih sati.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na Facebook stranici. 
 
(l:inspireme.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se