Info dan za poduzetnike: SME Instrument, EUREKA i Eurostars

NOVOSTI
11.4.2017. 8:34:22

Info dan za poduzetnike: SME Instrument, EUREKA i Eurostars
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) poziva sve zainteresirane da se prijave na Info dan –  SME Instrument, EUREKA i Eurostars koji će se održati 27. travnja 2017. u Step Ri.

Na Info danu Vedran Đidara, nacionalni projektni koordinator za EUREKA-u i Eurostars predstavit će EUREKA-u, program kojim se potiču mala i srednja poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih aktivnosti te Eurostars, program koji podupire istraživačke tvrtke koje razvijaju inovativne proizvode, procese ili usluge kako bi ostvarile konkurentsku prednost. Nastao je kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije.

Boris Golob direktor Step Ri i evaluator programa SME instrument će podijeliti svoja iskustva ocjenjivanja prijava te polaznicima dati savjete i smjernice za pisanje prijave kako bi na najbolji način prezentirali svoj projekt razvoja i komercijalizacije inovacije. SME instrument je namijenjen za financiranje visoko inovativnih tvrtki s velikim potencijalom rasta.

Program

10,00 – 11,00 Vedran Đidara: Eureka/Eurostars
11,00 – 11,15 Pauza
11,15 – 12,00 Boris Golob: SME instrument – Pogled evaluatora
12,00 – 13,00 Pitanja i odgovori
 
Datum i vrijeme održavanja: 27.4.2017. u 10h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10 do 13h
Rok za prijavu: 26.4.2017. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE

NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li prezentacija namijenjena prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se