Hrvatski muzej turizma obilježava 10. godišnjicu postojanja s tri izložbe

NAKON POSLA
14.11.2017. 8:37:24

Hrvatski muzej turizma obilježava 10. godišnjicu postojanja s tri izložbe
Hrvatski muzej turizma, 14. studenog s početkom u 19 sati u Vili Angiolini obilježit će desetu godišnjicu postojanja s tri izložbe – ‘Česi – gosti i pokretači jadranskog turizma’, ‘Plakati izložbi Hrvatskog muzeja’ i ‘Razglednice kao Opatijski turistički kronograf’.

U opisu izložbi stoji da su u Hrvatskoj iznimno dragi turisti naše krajeve počeli posjećivati već u 19. stoljeću. Crikvenica, Baška, Kaštela, Kupari (Dubrovnik) i Opatija bile su i ostale popularne destinacije čeških turista, a izložba donosi zanimljive crtice iz bogate prošlosti. Izbor plakata Hrvatskog muzeja turizma svjedoči bogatu izlagačku djelatnost u proteklih 10. godina dok zanimljiva i bogata zbirka opatijskih razglednica od kraja 19. stoljeća publiku će podsjetiti na autentične motive koji svjedoče bogatoj prošlosti našega grada, istaknuli su organizatori.
 
(I:poduckun.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se