Hit Komedija Noćna patrola 1 u Kinu Sloboda, Lovran

NAKON POSLA
15.5.2017. 8:28:06

Hit Komedija Noćna patrola 1 u Kinu Sloboda, Lovran
Predstava će se održati u nedjelju 21. svibnja s početkom u 20 sati u lovranskom kinu Sloboda.

Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se kupiti u Gradskoj kavani Lovran, caffe baru Hill ili u dvorani udruge Volta koja je i organizator gostovanja hit komedije.

O predstavi:
"Noćna patrola 1” je najdugovječnija predstava Ri Teatra, koja igra već 13 godina.
"Noćna patrola je samo za Vas tu kada Vam treba, i u dobru i zlu, noćna patrola, forever lives in your heart…” To su stihovi završnog songa iz predstave Ri Teatra, "Noćna Patrola”.. Naime, radi se o komediji "NOĆNA PATROLA”, u kojoj dvojica policajaca tijekom jedne noćne smjene doživljavaju "razne neugodnosti”, te na kraju bivaju doslovno razgolićeni.
 
Uz premijeru, KUC Kalvarija: Jedna noćna prijava kršenja javnog reda i mira odvest će protagoniste komedije Donata Jurkovića u niz neobičnih situacija, u kojima će priglupi policajci postati žrtvama prepredena lopova. No, usput, policajci će nehotično skriviti smrt jedne mačke i njene vlasnice, a umjesto homoseksualnog para koji je glasnim puštanjem glazbe remetio javni red i mir na kraju će nastradati bakica koja ih je prijavila policiji. U samo jednoj noći policajci, koji svojim ponašanjem asociraju na inspektora Clouzota, a njihov šef Domagoj na neurotičnog Dreyfusa iz filmskog serijala »Pink Panther«, doživjet će i bliski susret s gay-populacijom, dok će ih lopovi do kraja predstave doslovno »oguliti« do kože.
 
(I:liburnija.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se