Grad Rijeka je raspisao Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnog stvaralaštva

ČLANCI
5.2.2019. 9:24:58

Grad Rijeka je raspisao Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnog stvaralaštva
Grad Rijeka raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje književnog stvaralaštva.
 
Rok za podnošenje prijava je do 05. ožujka 2019., a rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranicama Grada Rijeke 02. travnja 2019. godine.

Prijava se može podnijeti za dodjelu tromjesečne potpore za poticanje književnog stvaralaštva u iznosu od 15.000,00 kuna bruto ili polugodišnje potpore za poticanje književnog stvaralaštvu iznosu od 30.000,00 kuna bruto.

Ukupni iznos svih potpora je 60.000 kuna.

Potpora će se dodjeljivati za književno-umjetnički rad. Pravo podnošenja prijave na ovaj javni poziv imaju fizičke osobe koje djeluju na riječkoj književnoj sceni.

Kako se podnose prijave

Podnositelj prijave prijavu podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-obrasca dostupnog na web stranici Grada Rijeke.

Rukopis će u elektroničkom formatu biti dostupan čitateljima na web stranici Gradske knjižnice Rijeka što će omogućiti korisniku potpore – autoru rukopisa dobivanje povratne informacije od čitatelja, povezivanje s čitateljima, moguće unaprjeđenje rukopisa, kao i stvaranje čitateljske baze za distribuciju djela kada rukopis bude objavljen. Ukoliko primatelj potpore ne želi objaviti svoj rukopis u elektroničkom formatu na web stranici Gradske knjižnice Rijeka, dužan je dostaviti Gradskoj knjižnici Rijeka dva primjerka knjige nakon objavljivanja rukopisa.

Do kada se mogu slati prijave?

Rok za podnošenje prijedloga programa traje od dana objave do 05. ožujka 2019.

Tko ocjenjuje pristigle prijave?

Pristigle prijave ocjenjivat će Kulturno vijeće za knjigu i nakladništvo Grada Rijeke prema kriterijima objavljenima u sklopu Javnog poziva.
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se