Drvni centar Krin - 30% popusta na OSB ploče

PONUDA DANA
1.4.2016. 8:08:20

Drvni centar Krin - 30% popusta na OSB ploče
Poduzeće Krin obilježava tradicionalnost i profesionalnost u obavljanju poslova unutarnje i vanjske stolarije. Nastojimo udovoljiti svim našim kupcima, postojećima i budućima. Nove kupce koje očekujemo već danas nastojimo zadovoljiti bogatom ponudom naših artikala. Sve ove godine rada radimo na poboljšanju ponude i zadovoljavanju tržišta, te umjesto dosadašnje unutarnje i vanjske stolarije (koja je također u našoj ponudi), naša primarna ponuda odnosi se na pločaste materijale, čiju ponudu širimo sukladno tržištu potražnje odnosno dekorima koji su trenutno u trendu.

Za one koji ne znaju OSB ploče su višeslojne ploče proizvedene od dugačkih i uskih iverica, a naziv dolazi od eng. riječi oriented strand board. Prednost OSB ploča u odnosu na druge ravno prešane ploče je u tome što su iverice u ploči dugačke pa je progib tih ploča veći. Upravo tako lijepljene i strukturirane ploče imaju karakterističan izgled. Osim pregiba, prednost je ploča što su u znatnoj mjeri vodootporne no kod njihove uporabe treba biti oprezan pa nije preporučljvo ugraditi ih u unutarnje prostore bez mogućnosti provjetravanja.

Gotov proizvod ima slična svojstva kao i šperploča, ali je jednostavnija i jeftinija. Zamjenila je šperploču u mnogim segmentima kao što je: oblaganje zidova, podova i krovova. Zbog svojih svojstava ploče treba tretirati kao masivno drvo, te je zbog toga potrebno prije montaže neophodno poštivati uvjete za skladištenje i klimatizaciju.

Iskoristite akciju 
30% popusta
na OSB ploče


Pošaljite nam Vaš  upit  i iskoristite prednosti OSB ploča i građevinskih oplata. 

Za gradnju krovišta, podova, kućica za pse, pregrade u drvenim kućama, proizvodnju billboarda, proizvodnju paleta i ostalo...
 

 
        DRVNI CENTAR KRIN                                  
Tel: 051/279-330
Fax: 051/279-330
Mobitel: 098/629-420
Kontakt osoba: Bojan Kućel
E-mail: info@krin.hr
Internet adresa:
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se