Dođite na besplatni meetEEng o CE označavanju proizvoda

NOVOSTI
15.5.2017. 8:32:32

Dođite na besplatni meetEEng o CE označavanju proizvoda
Planirate plasirati svoje proizvode na europsko tržište i potreban vam je certifikat o CE sukladnosti? Niste sigurni kome se obratiti, koji su uvjeti dobivanja certifikata, koliko postupak traje? Želite čuti savjete stručnjaka?  

Mnogi proizvodi moraju nositi oznaku CE kako bi se mogli prodavati u Europskog gospodarskom prostoru EGP (EU + Island, Lihtenštajn i Norveška). Oznakom CE dokazuje se da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU u području sigurnosti, zdravlja i okoliša. Ona vrijedi za proizvode koji su proizvedeni na području EGP-a i izvan njega, a koji se zatim stavljaju na tržište na području EGP-a.

Na meetEENgu će vas g. Dalibor Pavičić iz tvrtke TÜV upoznati s osnovama CE označavanja odnosno kako uspješno dizajnirati proizvod u skladu s direktivama EU koje određuju temeljne sigurnosne zahtjeve koji moraju biti zadovoljeni kako bi se proizvodi slobodno distribuirali na europskom tržištu.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

Sadržaj
10,00 – 12,00 Predavanje
12,00 – 12,15 Pauza
12,15 – 14,15 Predavanje
14,15 – 15,00 Q&A

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Datum i vrijeme održavanja: 24.5.2017. u 10h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10 do 15h
Rok za prijavu: 23.5.2017. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se