Dan domaće jagode sutra na Veletržnici

NAKON POSLA
12.5.2017. 8:36:26

Dan domaće jagode sutra na Veletržnici
Treću godinu zaredom, Veletržnica Matulji nastavlja s promocijom poljoprivrednih eko proizvođača, a ovaj put ponovo su na red došle domaće jagode.
Regionalna veletržnica Matulji i udruga proizvođača Jagodni prsten Zagrebačke županije 13. svibnja organiziraju Dan domaće jagode i proizvoda od jagode.
 
Namjera je približiti poljoprivredne proizvođače našem tržištu, a građanima omogućiti da izravno od proizvođača kupe jagode, i što je još zanimljivije, proizvode od jagoda poput džemova i likera.

– Pozivamo sve da dođu na Veletržnicu Matulji ove subote i pronađu za sebe zdrave proizvode izravno od proizvođača u vremenu od 9 do 13 sati. Ulaz je slobodan, parkirnih mjesta više nego dovoljno, poručili su organizatori.
 
(I:liburnija.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se