Crikvenica: Edukacije u turizmu nastavljaju se i tijekom travnja

NOVOSTI
8.4.2019. 8:39:14

Crikvenica: Edukacije u turizmu nastavljaju se i tijekom travnja
Nakon uspješno održanog mjeseca edukacija u turizmu, Turistička zajednica Grada Crikvenice nastavlja s programom edukacija za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike u cilju podizanja konkurentnosti.

U travnju će se stoga održati još dvije edukacije s aktulnim temama za koje vjerujemo da će u konačnici doprinjeti boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se 09. travnja od 17:00 do 18:30 sati na temu: Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača – predavač gđa. Selma Smajić (Ures d.o.o.).

Druga edukacija nosi naziv „Financiranje privatnih iznajmljivača u suradnji s Ministarstvom turizma RH" te je ona ujedno i prezentacija HBOR-ove kreditne linije za iznajmljivače, a predavač će biti gđa. Vesna Bartolović Stančić iz Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Ova će se prezentacija održati 16. travnja od 17:00 do 18:30 sati.

Navedene edukacije će se održavati u Gradskoj vijećnici (Stara škola, Vinodolska 1, Crikvenica). S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: tea@tzg-crikvenice.hr.
 
(l:crikvenica.hr)
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se