Crikvart - urnebesno zabavan festival

ČLANCI
18.7.2019. 8:40:59

Crikvart - urnebesno zabavan festival
 
Smijeh povezuje ljude i, bez sumnje, jedan je od najdragocjenijih začina u životu. Svake nas godine na to podsjeti i "CrikvArt" - najveselije događanje na crikveničkoj rivijeri.

Ovaj će se urnebesno zabavan festival uličnih zabavljača održavati 19. i 20. srpnja u Crikvenici. Festival je to koji grad pretvara u veliku šarenu pozornicu na otvorenom i svojevrsnu košnicu pozitivne energije. 

Trgovi, ulice, parkovi i rive, svaki, baš svaki kutak centra grada postat će fantastična pokretna priča, u kojoj će glavnu ulogu imati uvijek tako svoji, originalni i beskrajno zabavni ulični zabavljači. 

Veselo je otvorenje 6. po redu "CrikvArta" zakazano za petak, 19. srpnja u 20 sati. Među ostalim, uživat ćemo uz hodajući performans na štulama, "Magic bubbles show", čovjeka-kameleona, Cirkus show "Kesten i papaja" te "Klaun Barabba show"

Subotnja će večer biti jednako uzbudljiva uz hodajući performans na štulama, "Magic bubbles show", "El Cric" show, Cabaret "Triola la la la", kinetičku instalaciju "Nevidljiva ljepota", "Clown" – Barabba show i vatreni performans "Las Calaveras".

Oba će se dana od 19 do 23:30 sati u centru grada održavati i Art sajam s ponudom kreativnih rukotvorina i suvenira te zanimljive radionice za goste.

I nemojte se začuditi ako vas u šetnji gradom netko zagrli, povuče za kosu ili odjednom postanete sudionik neke zanimljive izvedbe, jer tijekom "CrikvArta" vas na nekoliko lokacija u gradu čekaju ugodna iznenađenja, kao što su hodači na štulama – "The Big Lady", pantomimičar, face painting, klaun Zvekan, Loop Circus, Feng Shui, Barabba, Il Soffio Magico i Monsieur.
 

(I: crikvenica.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se