Cres & Lošinj Trail weekend

NAKON POSLA
27.10.2017. 8:29:51

Cres & Lošinj Trail weekend
Cres & Lošinj Trail Weekend je trail utrka koncipirana od dvije zasebne etape s tri težinske kategorije; Challenger, Active i Light kategorija. Natjecatelji mogu sami izabrati u kojoj kategoriji žele nastupiti i slijedom toga izabrati jedan ili oba dana ovog jedinstvenog trail eventa. Nije nužno da na oba dana nastupite u istoj kategoriji. Ideja je bila povezati i prikazati ljepote oba otoka i njegovih skrivenih kutaka i isturenih vrhova u stilu trail utrke. 
Prva etapa je na otoku Lošinju 28.10.2017., a druga na otoku Cresu 29.10.2017.

LOŠINJ TRAIL i CRES TRAIL su dio Treking lige, ali se boduje samo kategorija Challenger. Ako natjecatelj nastupi na obje unutar istog vikenda može birati da mu se nastupi vode kao dva Challengera ili jedna Ultra. Za Ultru se zbroj bodova s obje utrke dijeli s dva.
Nakon svake utrke proglašava se pobjednik, a nakon obje utrke proglasit ćemo ukupnog pobjednika Cres & Lošinj Trail Weekend-a u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ukupni pobjednik je onaj koji obje utrke u Challenger kategoriji odradi za najkraće vrijeme.

LOŠINJ
28.10.2017.
CHALLENGER: 23 km 
ACTIVE: 15 km
LIGHT: 8 km

CRES
29.10.2017.
CHALLENGER:23 km 
ACTIVE:15 km
LIGHT: 8 km
 
(I:visitlosinj.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se