"Buvljak bez novca" – uzmi ili ostavi!

NAKON POSLA
4.7.2014.

 Buvljak bez novca  – uzmi ili ostavi!
Na Zametu će se još jednom održati kvartovski buvljak, koji funkcionira na principu viškova – uzmi ili ostavi. Što je kome je suviše, ostavi, šta kome je potrebno, uzme. Odjeća muška, ženska, treš šik, finoća i vintage, accessories, knjige, alati…i sve ostalo što donesete.

Buvljak se odrađuje samoorganizirano, samofinancirano i neadministrativno. Jednostavno, pojedinci sa zajedničkim ciljem i voljom.

"Cilj je povezati ljude kojima nešto NE treba sa onima kojima treba. Jer, budimo iskreni, para se baš i nema, pa je ovo dobra "snađi se, druže” varijanta.”, poručuju organizatori.

Također, cilj je i "trenirati” nove vrijednosti koje će zamijeniti stare.

"Ono što želimo ugasiti su međusobno natjecanje, podbadanje, muljanje, i općenito, međusobno gaženje i otuđenje – principe koji su nam nametnuti kapitalizmom i tržišnim natjecanjem. Umjesto toga, predlažemo SOLIDARNOST, uzajamnu pomoć i samoorganizaciju.”, dodaju.

Izvrsna pozivnica za dobru trampu na Zametu, a sve potrebne informacije su na plakatu!
 
(I: teklic.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se