Besplatne radionice: Financije za poduzetnike i početnike – Krk

NOVOSTI
6.5.2019. 9:12:10

Besplatne radionice: Financije za poduzetnike i početnike – Krk
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci vas poziva da se prijavite na radionice koje će se održavati tijekom mjeseca svibnja u Gradu Krku, u sklopu projekta Financije za poduzetnike i početnike.

Projekt je usmjeren na unaprijeđenije financijske pismenost poduzetnika i onih koji to žele postati, kako bi se potaknulo osnivanje novih poduzeća i povećala stopa preživljavanje postojećih poduzeća.

Projekt Financije za poduzetnik i početnike financiran je iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020." za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu", koji je usmjeren na podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina, jačanje konkurentskih sposobnosti poduzetnika i obrtnika s područja Primorsko-goranske županije, poticanje  rasta i razvoja dionika malog gospodarstva, posebno u ruralnim područjima.

Raspored radionica je sljedeći:

Naziv radionicePredavačDatum održavanjaTrajanje
PDV za početnikeAna Janežić14. svibanj09:30 - 13:30 h
Neoporezive isplateAna Janežić21. svibanj09:30 - 12:30 h

Mjesto održavanja: Mala vijećnica Grada Krka, Trg Josipa bana Jelačića 2, Krk

Teme radionica:

PDV za početnike
Polaznici seminara naučit će što je PDV, da li postati obveznik PDV-a ili ne i što napraviti ako posluju na području EU. Predavač će im približiti pojam PDV-a i objasniti prednosti i nedostatke ulaska u sustav PDV-a.

Neoporezive isplate
Polaznici seminara naučit će koje vrste neoporezivih isplata postoje, kako ih obračunati, kako ih isplatiti te koje je preduvjete potrebno zadovoljiti kako bi se takve isplate smatrale neoporezivim.

Predavač

Ana Janežić je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je radila kao računovođa u privatnom sektoru i time stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva. Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva. Edukacije koje provodi ocijenjene su od strane polaznika kao jednostavne i lako razumljive, bazirane na primjerima iz prakse.
 
Rok za prijavu: 13. svibanj do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se