Besplatna radionica o doniranju hrane

BIZZDOGAĐANJA
18.11.2019. 9:18:59

Besplatna radionica o doniranju hrane
Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, od studenoga do veljače iduće godine organizira četiri radionice kako bi se poslovnim subjektima predstavila izmjena zakonodavnog okvira radi približavanja Vodiča o doniranju hrane dionicima sustava te informiranja o novostima u zakonodavstvu, u vezi s područjem doniranja hrane i hrane za životinje.

Vlada RH donijela je Plan sprječavanja i smanjenja nastajanja otpada od hrane Republike Hrvatske 2019. – 2022. (NN 61/19) te je u skladu s navedenim Planom, izrađen novi Pravilnik o doniranju hrane i hrane za životinje (NN 91/19), ali i nacrt Vodiča o doniranju hrane čija je svrha pomoći dionicima sustava doniranja hrane u razumijevanju i primjeni odredaba propisa o hrani, poreznih propisa i mogućnosti iskorištenja europskih fonodva za najpotrebitije.

Radionica u Zagrebu održat će se u utorak, 26. studenoga, u 10 sati. Program radionice preuzmite ovdje.

Prijaviti se možete do 25. studenoga putem online obrasca.

Svi sudionici radionice dobit će tiskani primjerak Vodiča za doniranje hrane u izdanju Ministarstva poljoprivrede.
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se