Besplatna radionica: sve mogućnosti sustava e-Građanin

NOVOSTI
21.1.2019. 8:40:48

Besplatna radionica: sve mogućnosti sustava e-Građanin
O digitalizaciji javne uprave jako su puno priča, ali i radi. Svi smo čuli za sustav e-Građani, a neki ga već i koriste. Opcije su različite i kroz sustav e-građani mogu se dobiti: e-Domovnica, e-Rodni list, e-Izvadak iz MR, e-Vjenčani list, e-Potvrda o životnom partnerstvu, elektronički zapis o radno-pravnom statusu (e-radna knjižica), e-zapis o statusu studenta, e-prijava boravišta hrv. državljana, e-potvrda o stažu i plaći, realizirani recepti, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak... 

Ipak, ponekad se u tako kompleksnom sustavu teško snaći ili jednostavno nismo svjesni svih korisnih mogućnosti, pa zato Poslovni kutak Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) u siječnju 2019. godine točnije u utorak 22.01. i 29.01. u 18 sati organizira ciklus radionica posvećenih najboljem iskorištavanju svih mogućnosti. 

Sudjelovanje na radionici je slobodno, a potrebno se unaprijed prijaviti za pultom u Središnjem odjelu Palača Modello ili na mail poslovni.kutak@gkri.hr.
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se