Besplatna radionica: Pametna proizvodnja

BIZZDOGAĐANJA
11.3.2019. 9:32:50

Besplatna radionica: Pametna proizvodnja
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva na radionicu PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 instrumenti i Digitalni inovacijski hubovi u sklopu projekta Smart Factory Hub.
 
Radionica će se održati u srijedu, 27. ožujka, u Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100A, Zagreb) s početkom u 9.00 sati.

U sklopu radionice će stručnjaci iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ekonomskog instituta Zagreb, Hrvatske gospodarske komore i Europske komisije te ostali renomirani gosti predavači izložiti važnost Strategije pametne specijalizacije (S3) kroz identificiranje instrumenata i poziva bitnih za MSP-e u proizvođačkom sektoru, s posebnim osvrtom na pametne tvornice, pametnu proizvodnju i transfer tehnologije. U sklopu radionice, poseban naglasak bit će stavljen na temu Digitalnih inovacijskih hubova koji bi trebali potaknuti proces digitalne transformacije gospodarstva u okviru tematskih prioritetnih područja, prepoznatih u Strategiji pametne specijalizacije.

HAMAG-BICRO jedan je od 10 međunarodnih partnera uključenih u projekt Smart Factory Hub kojim se želi unaprijediti istraživanje i razvoj te uvjeti poslovnih politika međunarodne suradnje u prerađivačkoj industriji. Provođenje projekta započelo je početkom 2017. godine, a završava u lipnju 2019. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Stoga prijavite svoje sudjelovanje na vrijeme, a najkasnije do 20. ožujka  putem poveznice.

Program radionice preuzmite ovdje.

Dodatne informacije možete dobiti na mail: smartfactoryhub@hamagbicro.hr. 
 
(l:hamagbicro.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se