Besplatna radionica: Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja

NOVOSTI
15.4.2019. 9:23:43

Besplatna radionica: Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja
Besplatna radionica Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja održat će se u HGK – Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23 u petak, 26. travnja, u 10 sati u maloj dvorani (II. kat).

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca do 25. travnja ili do popunjenja mjesta.

Cilj je prenijeti znanje i predstaviti učinkovite metode za postizanje više razine kvalitetne komunikacije te uspješniji sustav upravljanja kvalitetom tvrtke.

Edukacija obuhvaća upoznavanje s različitim vrstama karaktera i percepcijama partnera/djelatnika kako bi se postigla kvalitetnija komunikacija. Fokus je također na identifikaciji temeljnih pravila učinkovitoga međunarodnog pregovaranja i kvalitetne komunikacije s inozemnim klijentima / poslovnim partnerima.

Teme radionice:

  • vrste karaktera i percepcije partnera/djelatnika
  • kvalitetne i učinkovite poslovne komunikacije
  • vještina neverbalne komunikacije
  • unapređenje kvalitete interakcije

O predavaču:

Tomislav Galović: zaposlen je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a područje njegovog rada i djelovanja povezano je s područjem konkurentnosti, inovativnosti, međunarodnog poslovanja, poslovnog i međunarodnog pregovaranja. Kao gostujući predavač sudjelovao je u programima mobilnosti (Finska, Cipar, Njemačka, Portugal). Član je i zamjenik člana dvaju komisija Međunarodne trgovačke komore (ICC) u Republici Hrvatskoj. Trenutno obnaša funkciju koordinatora IB&M programa studentske razmjene za Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i voditelj je jednog od programa cjeloživotnog obrazovanja na Fakultetu. Također je član Katedre za međunarodnu ekonomiju i Odbora za projekte Fakulteta. Rezultate istraživanja na projektima objavio je u znanstvenim i stručnim radovima s kojima je sudjelovao na više znanstvenih i stručnih konferencija, simpozija i skupova, a objavio je i jedan sveučilišni udžbenik te više od 30 znanstvenih i stručnih radova.

Program:

12:00-10:00 Registracija sudionika
10:00-12:00 Komunikacija i poslovno pregovaranje: teorijski aspekti i interaktivne radionice
12:00-12:30 Pauza
12:30-13:30 Značaj neverbalne komunikacije kao čimbenika unapređenja poslovanja
13:30-14:00 Pitanja i odgovori
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se