Besplatna radionica: Kako proširiti posao na njemačko tržište

NOVOSTI
26.9.2018. 8:33:33

Besplatna radionica: Kako proširiti posao na njemačko tržište
Zanima vas širenje poslovanja na njemačko tržište, a poslujete u domeni zdravstva, inovacija u zdravstvu ili digitaliziranih rješenja u zdravstvu?

STEP RI organizira radionicu u sklopu Interreg Central Europe projekta digitalLIFE4CE – Kako proširiti poslovanje na njemačko tržište.
 
Radionica će se održati 02. listopada u STEP RI (znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu), s početkom u 13:30 h.

Radionicu će održati Rebecca Winter (VFG Leipzig), partnerica na projektu digitalLIFE4CE. VFG Leipzig institucija je za promicanje zdravstvene ekonomije saksonske regije u Njemačkoj (https://www.med-in-leipzig.de/). Kao organizacija, glavna domena djelovanja uključuje pružanje potpore start up zajednici iz područja eZdravlja, ali i zrelim tvrtkama, kako bi svoje proizvode ili usluge lansirali na tržište ili u zdravstveni sustav.

Radionica je namijenjena svima iz područje zdravstva, digitalizacije u zdravstvu i inovacija u zdravstvu, koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

Napomena: Radionica se izvodi na engleskom jeziku.

Program radionice:

 
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu digitalLIFE4CE  (http://www.step.uniri.hr/portfolio/digitallife4ce/) organizira ovu radionicu.
 
Glavni cilj projekta jest učiniti središnju Europu zonom izvrsnosti za razvoj i primjenu digitalno integriranih sustava u zdravstvu. Stvaranje prilagodljivih i na rješenje orijentiranih modela suradnje omogućit će stvaranje novih digitalnih rješenja za zdravstvo kroz povezivanje i prenošenje inovacija između zdravstvenih institucija, poslovne i znanstvene zajednice.

Trajanje: od 13,30 do 15,30h
Rok za prijavu: 01. listopada do 16h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta digitalLIFE4CE)
 
Prijavite se na radionicu ovdje.
 
(l:step.unri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se