Besplatna radionica: Financijska pismenost - pristup potrošačkim kreditima

NOVOSTI
30.10.2018. 8:25:54

Besplatna radionica: Financijska pismenost - pristup potrošačkim kreditima
Krediti: ne možemo s njima, ne možemo bez njih. Kako kvalitetnije broditi kreditnim morem saznat ćete na radionici u Poslovnom kutku.

U utorak 06. studenog u 18:30 h u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Palača Modello: Matije Gupca 23) održat će se radionica "Financijska pismenost - pristup potrošačkim kreditima" pod vodstvom dr.sc. Bisere Karanović. 

Radionica će vam pomoći u samostalnom nalaženju optimalnog rješenja za svoje kreditne potrebe. Namijenjena je svima koji su trenutačno u potrazi za kreditom ili se ne snalaze najbolje s financijskom terminologijom, a pripremaju se za posjet banci.

Broj sudionika je ograničen te je obvezna prethodna prijava putem e-mail adrese poslovni.kutak@gkri.hr, uz naznaku područja interesa (npr. potrošački, stambeni, nenamjenski krediti i sl.).

Doc. dr.sc. Bisera Karanović predaje grupu financijskih predmeta na Visokoj poslovnoj školi PAR, angažirana je  i kao ekspert za izradu investicijskih studija, CBA analiza te projektnih prijedloga za različite EU programe.
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se