Besplatna radionica „Sustav oporezivanja OPG-a"

NOVOSTI
14.11.2017. 8:41:55

Besplatna radionica „Sustav oporezivanja OPG-a
LAG Kvarnerski otoci i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika organiziraju besplatnu radionicu „Sustav oporezivanja OPG-a" koja će se održati u petak, 17. studenoga u Društvenom centru Krk (prostor bivšeg vrtića kod osnovne škole) s početkom u 16,00 sati. Radionicu će voditi Miljenka Cutvarić iz Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika.

Program radionice
  • porezni status poljoprivrednih proizvođača sukladno njihovom organizacijskom obliku
  • kada se OPG mora prijaviti u registar poreznih obveznika
  • plaćanje poreza na dohodak i poslovne knjige
  • obaveza plaćanja doprinosa ovisno o statusu poljoprivrednika
  • evidencija o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda
  • obaveza turističkih i ugostiteljskih usluga na OPG-u
Radionica se provodi uz financijsku potporu PGŽ-a u okviru programa i projekata iz područja poljoprivrede iz Proračuna PGŽ-a u 2017. godini. Iako je sudjelovanja na radionici besplatno, potrebno je prethodno najaviti dolazak na e-mail: jovana@kvarnerski-otoci.hr ili tel. 095 858 8231, najkasnije do 16. studenog 2017. godine.
 
(I:otok-krk.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se