Besplatna edukacija: Traženje inozemnih partnera uz pomoć Europske poduzetničke mreže – STEP RI

NOVOSTI
11.10.2018. 8:43:26

Besplatna edukacija: Traženje inozemnih partnera uz pomoć Europske poduzetničke mreže – STEP RI
Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte?

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva na prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europske poduzetničke mreže) koja će se održati 17. listopada s početkom u 10: 00h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu (Radmile Matejčić 10, Rijeka)

Europska poduzetnička mreža (www.een.hr) vam omogućava da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere ze europske projekte.

Mreža je sastavljena od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

STEP RI kao partner u EENu vam može pomoći u vašim nastojanjima da internacionalizirate svoje poslovanje.

Prezentacija je namijenjena vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Sadržaj:

Općenito o Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN

Besplatne usluge EEN-a
  • Informiranje i savjetovanje o zakonima i standardima EU, o zaštiti intelektualnog vlasništva i o izvorima financiranja
  • Edukacije i održavanje gospodarskih susreta
  • Internacionalizacija poslovanja
  • Usluge transfera tehnologije
Izrada profila za bazu KOMERCIJALNE ili TEHNOLOŠKE suradnje

Trajanje: od 10,00 do 12:00 h

Rok za prijavu: 16. listopada do 12 h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
Prijavite se na prezentaciju Europske poduzetničke mreže.
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se