Besplatna edukacija: Poduzeće okrenuto kupcima – osnovni preduvjeti za uspješno poslovanje

NOVOSTI
31.5.2019. 9:02:03

Besplatna edukacija: Poduzeće okrenuto kupcima – osnovni preduvjeti za uspješno poslovanje
„Poduzeće okrenuto kupcima – osnovni preduvjeti za uspješno poslovanje", tema je drugog predavanja u sklopu besplatnih edukacija za lokalne poduzetnike, zakazanog za 13. lipnja.

S ciljem da Kostrena osim poželjnog mjesta za život postane i poželjno mjesto za poslovanje, Odbor za gospodarstvo i razvoj poduzetništva Općine Kostrena u suradnji s edukacijsko savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene pokrenuo je novi besplatni program usavršavanja pod nazivom „Poslovni uspjeh", koji će kostrenskim poduzetnicima uz redovne programe potpora pomoći u poslovanju usvajanjem novih stručnih znanja.

Do kraja godine planirana su predavanja o učinkovitom upravljanju financijama, osnovnim poreznim znanjima, upravljanju ljudskim potencijalima i osnovama marketinga.

Konačan odabir tema ovisit će i o sugestijama samih poduzetnika koji će biti pozvani da predlože područja i teme za koja procjenjuju da ih najviše interesiraju i da će im najviše koristiti.

U drugom ciklusu planirano je održavanje radionica i nekih opsežnijih programa poput digitalne kompetencije koja podrazumijeva znanja i vještine vezane za digitalne medije i sigurno korištenje informacija i informacijsko – komunikacijskih tehnologija.
 
(l:kostrena.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se