Besplatna edukacija: Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja

NOVOSTI
15.6.2018. 8:29:13

Besplatna edukacija: Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja
HGK – Županijska komora Rijeka poziva vas na besplatno predavanje Komunikacija i načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja, koje će se održati u srijedu, 20. lipnja, u 10 sati u HGK – Županijskoj komori Rijeka, u velikoj dvorani u prizemlju, na adresi Bulevar oslobođenja 23, Rijeka.

O predavanju:

Na predavanju će biti obuhvaćena područja komunikacije i njene uloge u podizanju konkurentnosti i upravljanja kvalitetom poslovanja gospodarskih subjekta te temeljna načela poslovnog i međunarodnog pregovaranja, uključujući identifikaciju kulturnih i poslovnih običaja u međunarodnom pregovaranju.

Edukacija je namijenjena svim poduzetnicima, državnim institucijama i organizacijama, studentima i svim ostalim zainteresiranima.

O predavaču:

Doc. dr. sc. Tomislav Galović zaposlen je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Koordinator je IB&M programa studentske razmjene za Ekonomski fakultet i voditelj je jednog od programa cjeloživotnog obrazovanja. Član je Katedre za međunarodnu ekonomiju i Odbora za projekte Ekonomskog fakulteta. Područje njegova rada i djelovanja povezano je s područjem konkurentnosti, inovativnosti, međunarodnog poslovanja, poslovnog i međunarodnog pregovaranja. Kao gostujući predavač sudjelovao je u programima mobilnosti (Finska, Cipar, Njemačka, Portugal).

Član je i zamjenik člana dviju komisija Međunarodne trgovačke komore (ICC) u Republici Hrvatskoj.

Program:

09:30 - 10:00 Registracija sudionika
10:00 - 12:00 Komunikacija i poslovno pregovaranje
12:00 - 12:30 Pauza
12:30 - 13:30 Značaj neverbalne komunikacije kao čimbenik unaprjeđenja poslovanja
13:30 - 14:00 Pitanja i odgovori

Prijaviti se možete do utorka, 19. lipnja popunjavanjem online prijavnog formulara. 
 
(l:hgk.hr)
 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se