Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom vol. 4 – Neoporezive isplate

NOVOSTI
28.3.2019. 8:28:25

Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom vol. 4 – Neoporezive isplate
Planirate pokrenuti poslovanje ili ste to već učinili, ali još uvijek niste sigurni koje isplate možete isplatiti svojim zaposlenicima bez obračunavanja doprinosa i poreza? Koji preduvjeti trebaju biti zadovoljeni da bi se radilo o neoporezivim isplatama? Kako se obračunavaju putni nalozi?

Na seminaru Razgovor s knjigovođom vol 4. – Neoporezive isplate polaznici će saznati koje isplate mogu isplaćivati svojim radnicima bez obveze obračunavanja doprinosa i poreza te koji preduvjeti trebaju biti zadovoljeni da bi se radilo o neoporezivim isplatama?

Poseban naglasak bit će na obračunu putnih naloga, koji su se u praksi pokazali kao najveći kamen spoticanja u redovnom poslovanju. Kako ih obračunati, kako ih isplatiti, zašto je važno da poduzetnici, kao i njihovi zaposlenici, znaju sami obračunavati putne naloge samo su neka od pitanja na koja će se pokušati odgovoriti.

Predavačica će se osvrnuti i na ostale neoporezive isplate kao što su naknade troškova, darovi, potpore i sl.

Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima, kao i onima koji će to tek postati, koji žele saznati informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 04. travnja u 09:00 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matejčić 10, Rijeka 

Sadržaj:

  • Elementi obračuna plaće – kako bi smo razumjeli neoporezive isplate
  • Kategorije neoporezivih isplata
  • Neoporezive isplate koje se u praksi najčešće koriste
  • Kako ispravno obračunati putni nalog
  • Otpremnine

Predavač

Ana Janežić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a nakon toga je radila kao računovođa u privatnom sektoru i time stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva.
Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Edukacije koje provodi ocijenjene su od strane polaznika kao jednostavne i lako razumljive, bazirane na primjerima iz prakse.

Trajanje: od 9:00 do 12:00 h
Rok za prijavu: 03. travnja do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se