Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja

NOVOSTI
2.10.2018. 9:28:41

Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja
Planirate pokrenuti poslovanje ili ste to već učinili ali još uvijek ne razumijete značenje financijskih izvještaja, što se iz njih možete iščitati i kako vam mogu pomoći pri donošenju poslovnih odluka? Želite naučiti kako iz financijskih izvještaja dobiti podatke koji će vas na vrijeme informirati o „zdravstvenom" stanju poduzeća?

Glavni financijski izvještaji (bilanca, račun dobiti i gubitka) daju poduzetnicima cjelovitu sliku financijskog stanja i rezultata poslovanja kao i poslovanja potencijalnih poslovnih partnera.

Na seminaru „Razgovor s knjigovođom vol. 3 – Čitanje financijskih izvještaja" polaznici će naučiti kako čitati financijske izvještaje i razumjeti njihovo značenje.

Vrijeme i mjesto održavanja: 11. listopada u 9:00 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matejčić 10, Rijeka

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje kao i onima koji već posluju i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj:

  • Zakonodavni oblici poslovanja
  • Financijski izvještaji
  • Temeljni financijski pokazatelji i njihovo značenje

Predavač

Ana Janežić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je radila kao računovođa. Time je stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva, posebno za građevinski i ugostiteljski sektor, međunarodno poslovanje i zastupanje, poslovanje pomorskih agencija, itd.
Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.
 
Trajanje: od 9:00 do 13:00h

Rok za prijavu: 10. listopada do 12h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se