Besplatan seminar: Kako naplatiti dug?

NOVOSTI
18.11.2019. 8:57:47

Besplatan seminar: Kako naplatiti dug?
Bavljenje poduzetništvom sa sobom donosi i rizik nenaplate dugova. Edukacija Kako naplatiti dug poduzetnicima i obrtnicima će pružiti praktične savjete kako se osigurati od neplaćanja i koje korake poduzeti ako se dugovanje ne može naplatiti.

Cilj edukacije je postojećim poduzetnicima približiti pravni okvir i postupke vezane za naplatu potraživanja, omogućiti da budu spremni kada im se dogode te da obuhvate njihove rizike i potencijalne troškove u svoje poslovanje i da se osiguraju od njihovih negativnih posljedica.

Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 28. studenoga u 10 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Predavači

Ana Janežić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a nakon toga je radila kao računovođa u privatnom sektoru i time stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva.
Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Edukacije koje provodi ocijenjene su od strane polaznika kao jednostavne i lako razumljive, bazirane na primjerima iz prakse.

Nadija Surać je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, nakon čega je radila kao pravnik – pripravnik u KBC Rijeka na pravnim poslovima te kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu. Potom je radila kao stručni suradnik – pravnik na prijavi i provedbi projekata (infrastrukturnih, Erasmus+, Interreg) na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.
Sveukupnim radom stekla je višegodišnje iskustvo iz područja ovršnog, radnog, obiteljskog, stečajnog prava, naknade štete, kao i  prijave, provedbe i praćenja projekata financiranih iz EU fondova. Tijekom godina se kontinuirano usavršavala u svim prethodno navedenim područjima te je u prosincu 2017. stekla i Certifikat u području javne nabave. Trenutno radi na nekoliko projekata kao koordinator.

Trajanje: od 10:00 do 12:00 h
Rok za prijavu: 27. studenoga do 12 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se